Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2018

Üniversitemiz Siyasal Bilgiler Topluluğu Tarafından “Kaymakamlar Zirvesi” Paneli Düzenlendi

Üniversitemiz Siyasal Bilgiler Topluluğu tarafından, moderatörlüğünü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Gökhan Orhan’ın yaptığı, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık ve Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya’nın konuşmacı olarak katıldığı “Kaymakamlar Zirvesi” paneli düzenlendi.

Panele, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Zekai Mete, Erdek Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ali Mazak, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Öğrencilerimizin ilgi ile takip edip soruları ile katıldığı zirve katılımcılara teşekkür plaketi verilmesi ile sona erdi.