Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2018

Sağlıklı Yönetim, Sağlıklı Gelecek Paneli

Üniversitemiz Sağlıklı Yönetim Topluluğu tarafından “Sağlıklı Yönetim Sağlıklı Gelecek” konulu panel düzenlendi. 18 Aralık Sağlık İdarecileri Günü’nde düzenlenen panele, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcılarımız, Prof. Dr. Suat Uğur ile Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, akademik ve idari personel ve öğrenciler katıldı.

Panelin moderatörlüğünü üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Aba yaparken, panelistleri ise Bandırma İlçe Sağlık Müdürü Dr. Başak Şen Ilgaz, Bandırma Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Muzaffer Şenveli ve Özel Bandırma Royal Hastanesi Genel Müdürü İsmet Karakaya oldu.

Sağlık yönetimi hakkında önemli bilgilerin paylaşıldığı panel katılımcılara teşekkür plaketi verilmesi ile sona erdi.