Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2018

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir Üniversitemiz Genç Kızılay Topluluğu ve Türk Kızılayı'nın Açtığı Kan Bağışı Stantlarını Ziyaret Etti

Türk Kızılayı'nın "Kan Bağışı Hayat Kurtarır" çağrısı kapsamında Türk Kızılayı ve üniversitemiz Genç Kızılay Topluluğu tarafından üniversitemiz Rektörlük Fuaye Alanı’nda kan bağışı stantları açıldı. Kan bağışı kampanyasına öğrencilerimiz ve üniversitemiz personeli ilgi göstererek, destek oldu.Kampanyaya destek vermek amacı ile Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir Kızılay’ın standını ziyaret ederek kan bağışında bulundu.

Türk Kızılayı yetkililerinden  kan bağışı çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi edinen Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, kan bağışında bulunan öğrencilerimize teşekkür ederek, kan bağışı kampanyasında görev alan üniversitemiz Genç Kızılay Topluluğu üyesi öğrencilerini de tebrik etti.