Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018

Gösterim: 492

Rektörümüz Öğrenci Toplulukları Başkanları İle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

 

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız bünyesinde bulunan öğrenci toplulukları etkinliklerine ara vermeksizin sürdürüyor. Öğrenci topluluklarının taleplerini dinlemek, hem de gösterdikleri çabaları kutlamak amacı ile Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir öğrenci toplulukları başkanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya ayrıca Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Suat Uğur, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz,  Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Mehmet Karatepe ve Kurumsal İletişim Koordinatörü Ömer Şimşek katıldı.

Kahvaltının ardından Rektörümüz öğrenci topluluklarının önemine ilişkin konuşma gerçekleştirdi. Öğrenci topluluklarını çok önemsediklerini belirten Rektörümüz, “ Üniversitemizle ilgili SWOT analizi yaptığımızda, üniversitemizin iyi yönleri arasında en önde gelenler arasında öğrenci topluluklarımız geliyor. 206 tane üniversite arasında bu anlamda gerçekten iyi konumdayız. Bu nedenle sizlere teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrencilere konuşmasında bir müjde veren Rektörümüz, “Kapalı spor salonu sözünü Gençlik ve Spor Bakanımızdan aldık. Hızlı bir şekilde bitecek. 3 bin 500 seyircili, yüzme havuzu da olan kompleks şeklinde bir yapı olacak. Kapalı spor salonu hem topluluklarımızı, hem de Bandırmalıları sevindirecek bir yapı olacak. Öğrenci yaşam merkezini de en kısa zamanda bitirerek siz öğrencilerimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Şuanda 55 tane topluluğumuz oldu. Spor ve topluluk olarak çok başarılısınız. Spordaki sonuç çok mutluk verici. 54 farklı branşta yarışmalara öğrencilerimiz katılıyor. 500 üzerinde lisanlı öğrencimiz bulunuyor. Sağlık alanında da aile sağlık merkezimiz kuruldu. Mutluyuz, memnunuz. Güzel etkinliklerimiz oluyor, bunlara devam edin” diye konuştu.

Öğrencilerin taleplerinin de dinlendiği kahvaltıda topluluk başkanları Rektörümüze desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Kahvaltı toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.