Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2018

Profesyonel İş Hayatına İlk Adım Konferansı

Her gün bir topluluğumuzun etkinlik yaptığı üniversitemizde son olarak Genç İş İnsanları Topluluğumuz öğrenci arkadaşlarını iş hayatına hazırlamak amacı ile “ Profesyonel İş Hayatına İlk Adım Konferansı” düzenledi.

Konferansa SUMER İnsan Kaynakları Uzmanı Suzan Uğurlu ve BANGİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan konferansta ilk olarak Suzan Uğurlu söz aldı. Suzan kariyer, kariyer planlaması ve iş görüşmelerinde dikkat edilmesi gereken unsurları içeren detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Konferansta BANGİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban ise öğrencilere profesyonel iş yaşamında nelere dikkat etmeleri gerektiğine dair sunum yaptı. Yaklaşık iki saat süren konferans katılımcılara teşekkür plaketi verilmesi ile sona erdi.