Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2020

Üniversitemiz Bandırma Kuluçka Merkezi Topluluğu tarafından kuluçka merkezlerini ve lojistiği konu alan bir panel gerçekleştirildi. Panelin açılışında TTO Müdürü Dr. Cem Aldağ teknoloji transfer ofisinin çalışmalarına dair bilgi verdi.

Moderatörlüğünü Doç. Dr. Selva Staub’ın yaptığı panele konuşmacı olarak uluslararası ve ulusal alanda inovatif fikirleri ile önemli bir girişimcilik örneği olan, merkezi Şili’de bulunan Türk asıllı şirket Dilara Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Aslan katıldı.Aslan konuşmasında ikinci el tekstil alanında çalışmalarını ve girişimcilik hikayesini anlattı. Sektördeki başarısına dair bilgiler de veren Aslan konuşmasında çalışma hayatında dürüstlüğün önemine vurgu yaptı. Soru cevap şeklinde ilerleyen ve yaklaşık iki saat süren panel öğrencilerden yoğun ilgi gördü.