Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2020

Genç Türkiye Topluluğumuz tarafından Dünya Kadınlar Günü kapsamında "Kadın İsterse" konulu konferans düzenlendi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan programda öğrencilerimiz hayatları ile ilham kaynağı olan değerli kadınlarımızın hayatlarını anlattılar. Program öğrencilerimizin hazırladığı sokak röportajı ile devam etti. Sonrasında konferans Manş Denizi'ni yüzerek geçen ilk Türk kadını Nesrin Olgun Arslan'ın konuşması ile devam etti. "Manş'ı beynimle geçtim" diyen Arslan zor bir hayatı olmasına rağmen hedeflerinden asla vazgeçmediğinden bahsetti. Arslan ayrıca başarının en büyük kaynağının hep hayallerinin gerçek olacağına inanmak olduğunu söyledi. Arslan, "Hayatınızda bir şeye karar verdiğinizde yapamazsam değil, yapacağım üzerine planlarınızı yapın" dedi. Konferans Dr. Gül Çiçek'in kariyer ve girişimcilik öyküsünü anlattığı konuşması ile devam etti. Konferans topluca çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.