Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2020

Evde Kal Hareketsiz Kalma!

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Takımlarımız #EvdeKalHareketsizKalma çağrısıyla evde kalmak zorunda olduğumuz süreçte sağlıklı hissetmenin yolunun hareket etmekten geçtiğini belirten mesaj veriyorlar. Bu mesajı ise hareket etmeye motive edici hazırladıkları videolar ile veriyorlar.

Üniversitemiz Basketbol Takım Koçu Erkan Alagöz; “Çoğumuz önümüzdeki günlere, sağlıkla kavuşmak için evdeyiz. Bu hareketsizliği de beraberinde getiriyor. Ama evde spor yapmak kurallarına uyduğumuz zaman hiç de zor değil. Bizlerde bu süreçte sizlere basit hareketler ile evlerinizde yapabileceğiniz hareketleri göstermeye çalıştık. Önümüzdeki günlerde diğer antrenörlerimiz farklı programları sizlere sunacaklar” dedi.
Antrenörlerimizden evde herkesin kolaylıkla yapabileceği egzersizleri sizler ile paylaşıyoruz. Aşağıda yer alan linke tıklayarak videoya ulaşabilirsiniz.

/Content/Web/Yuklemeler/DosyaYoneticisi/316/files/Egzersizler.mp4