Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019

Basketbol Sevdalıları

Üniversitemizde Basketbol Sevdalıları  Buluştu

Türkiye Basketbol Federasyonu, Banvit Basketbol Kulübü ve Üniversitemiz işbirliği ile basketbol severler bir araya geldi. Basketbol üzerine keyifli söyleyişinin yapıldığı programa Milliyet Gazatesi yazarı Ümit Avcı, basketbol yazarı Gökhan Türe, Fanatik Gazatesi yazarı Gökhan German, Banvit Basketbol Kulübü Sportif Direktörü Turgay Çataloluk, Banvit Basketbol Kulübü ve Basketbol A Milli Takım oyuncusu Tolga Geçim katıldı. Rektörlük konferans salonunda düzenlenen söyleyişide Türkiye'de basketbolun durumunu değinen Ümit Avcı, Bandırma'nın basketbol konusunda şanşlı olduğundan ve Üniversitemzin Bandırma basketboluna olan katkısından bahsetti. Gökhan Türe'nin Türkiye'de basketbolunun geliştirilmesi gerektiğine vurgu yaptığı söyleyişide; Gökhan German ise Banvit Basketbol Takımı'nın Bandırma'da olmasının avantajına değindi ve bu avantajın değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Turgay Çataloluk ise Banvit Basketbol Takımı'nın başarısının altında yatan etmenlere dikkat çekerek genç sporculara yatırım yapılmasının önemini vurguladı. Basketbol oyuncusu Tolga Geçim de basketbol hayatından ve A Milli takıma uzanan başarısından bahsetti. Öğrencilerimizin sorularıyla katıldığı söyleyişi, öğrencilerimiz tarafından oldukça ilgi gördü.