Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2018

ALES Eğitim Programı Devam Ediyor

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Murat Eğitim Kurumları İşbirliği ile üniversitemiz öğrencilerine ve personeline yönelik olarak "Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) Eğitim Programı" Cuma ve Cumartesi gününün ardından Pazar günü Merkez Yerleşke Amfi 1 salonunda gerçekleştirilen ‘’Sayısal Bölüm Dersi’’ programı ile devam etti.

Personelimizi ve öğrencilerimizi ALES hakkında bilinçlendirmeyi ve sınav hazırlık çalışmalarında önemli noktaların altını çizmeyi amaçlayan eğitim programına üç gün boyunca ilgi yoğun oldu.

Tüm öğrencilerimize ve personelimize açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilen program 28 Nisan Cumartesi günü sözel bölüm dersi, 29 Nisan Pazar günü ise ALES deneme sınavı ile devam edecek.