Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2019

23 Nisan Ulusal Egemenlik İstiklal Yolunda" paneli düzenlendi

Türk milletinin iradesini temsil eden Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğinin ilân edildiği tarih olması nedeniyle büyük önem taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Üniversitemizde “23 Nisan Ulusal Egemenlik İstiklal Yolunda" paneli düzenlendi.

Moderatörlüğünü Rektör Danışmanımız ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanımız Doç. Dr. İsmail Şahin'in yaptığı panele Üniversitemiz öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Cemile Şahin ve Dr. Öğr. Üyesi Resul Yavuz konuşmacı olarak katıldı. Türk milletinin verdiği bağımsızlık mücadelesi ve TBMM’nin açılış süreci hakkında detaylı bilgi verilen paneli öğrencilerimiz ilgi ile takip etti. Panel, toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.