Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2023

Üniversitemiz Tüm Akademik Birimlerine Yönelik Narkotik Suçlarla, Terörle ve Siber Suçlarla Mücadele Semineri Düzenlendi

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının koordinasyonu ile Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri görevlilerince Üniversitemiz tüm akademik birimlerine yönelik bilgilendirme çalışması yapılmıştır.

Yapılan çalışmada öğrencilerimizin bu suçlardan kendilerini ve çevresindekileri nasıl koruyabilecekleri ve bu suçlarla mücadele etmek için neler yapmaları gerektiği anlatılmıştır. Üniversitemiz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi de çalışmada hazır bulunarak Üniversitemizde yürütülen bağımlılıkla mücadele faaliyetleri ve psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunmuştur.